Att det känns fantastiskt bra med derbyvinster (SAIK i juni) har vi lärt oss tidigare under året. Och med den vetskapen i kroppen så blir det enklare att motivera sig till att kämpa extra för att få uppleva samma känsla igen. Just kämpaglöd och vilja visade vi ikväll när vi besegrade Gullabo-Gullaboås med uddamålet 1–0 (0–0) hemma på ett livligt Hagaborg. Redan från minut ett visade vi att detta är vår hemmaborg. Både inledningen och avslutningen av första halvlek tillhörde oss vad gäller spelinitiativ och närkampsspel och det var missvisande att resultatet i paus var 0–0 istället för 1–0.

Men målet skulle komma i andra halvlek. I minut 73 närmare bestämt. En brytning på mittplan och tre snabba passningar ledde fram till att Adam Johansson från snäv vinkel kunde placera bollen intill bortre stolpen. 1–0, Adams tolfte för året!

Många trötta ben mot slutet, men alla gav allt och kämpade för varandra in i det sista. Försvarslinjen låg lågt och G-G förmåddes inte komma till fler än en, möjligtvis två, målchanser under slutskedet. Segern är vår och den är rättvis. Ikväll visade vi upp en sammanhållning och lagmoral som vi inte sett mycket av tidigare under säsongen. Den gav oss tre oerhört sköna poäng!