Run of Hope är evenemanget för dig som vill springa i friska luften och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med nära och kära. Skön träning får du på köpet!

Vi i Bergkvara AIF kommer i september att för tredje året i rad hjälpa till att samla in pengar till Barncancerfonden genom motionsloppet Run of Hope, vilket vi tycker är en stor och viktig uppgift. Alla är välkomna att springa, lunka eller gå. Så sprid gärna vidare till andra intresse, spelare, ledare, supportrar med mera. Du väljer själv deltagaravgift: 100, 150 eller 200 kronor. Anmälan görs via länken nedan eller direkt på plats den 18 september.

Start och mål är på vackra Skytteholmen. Rundan är 3,2 kilometer och går över Dalskär, Enebacken, Bokbacken, Alhagen och Sjöslätten. Försäljning av fika under eventet.

Tack för att du vill vara med i kampen mot barncancer genom Run of Hope 2021.

  • Tid: Lördagen den 18 september klockan 10:00-12:00
  • Plats: Skytteholmen i Bergkvara

Sponsra Bergkvara Run of Hope

Är du företagare och vill stötta vårt evenemang? Då finns det tre sponsorpaket ditt företag kan välja på: 10 000 kr, 5 000 kr eller 2 000 kr. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Klicka här för att sponsra Bergkvara Run of Hope!

Video: Loppet på 30 sekunder

Bansträckning

Bergkvara Run of Hope 2020, bansträckning
Bergkvara Run of Hope, 18 september 2021