Nu finns träningskläder, väskor och lite annat smått och gott att beställa i BAIF:s färger. Adidas toppkvalitet och oslagbara priser. Utbudet ser ni här nedan. Beställningslista finns på Hagaborg och det går också bra att skicka in beställningen till e-post info@bergkvaraaif.se och då ange produktnamn, storlek samt vilken siffra eller initial ni vill ha med på plagget.

CONDIVO 21 TRACK JACKET

En fuktabsorberande jacka designad med ett mål i åtanke.

Man når inte framgång över en natt. Därför skapade Adidas den här Condivo 21-fotbollsjackan, gjord i Parley Ocean Plastic. För det är en bra början. AEROREADY absorberar fukt från huden och förebygger oönskade distraktioner. Kamouflagemönstret på axlarna är inspirerat av vatten i rörelse och återspeglar havens elegans. Den smala passformen ser till att ditt spel flyter på.

Storlek: S-2XL

Pris: 500 SEK

TIRO 21 TRAINING TOP

En tröja med smal passform som andas fotboll.

Du kan inte träna inför verkliga livet. Men du kan se bra ut medan du befinner dig i det. Den här versionen av adidas Tiro 21 Training Top är formad av fotbollskulturen. Den är gjord av återvunnet material och designad med fuktabsorberande AEROREADY som håller dig torr och bekväm. Ståkragen och muddarna med tumhål gör att den täcker skönt när det behövs. Den har en smal passform som sitter bra när du rör dig.  Den här produkten är gjord med Primegreen, en serie med mycket funktionella, återvunna material.

Storlek: S-2XL

Pris: 350 SEK

TIRO 21 TRAINING PANTS

Byxor med smal passform som andas fotboll.

Du kan inte träna inför verkliga livet. Men du kan se bra ut medan du lever det. Adidasbyxorna Tiro 21 Training Pants är formade av fotbollskulturen. Gjorda med fuktabsorberande AEROREADY som håller dig bekväm. Med klassiska avsmalnande Tiro-ben och dragkedjor vid anklarna kan du visa upp dina skor.  Gjorda med Primegreen, en serie med mycket funktionella, återvunna material.

Storlek: S-2XL

Pris: 350 SEK

ENTRADA JERSEY

En svettavledande fotbollströja.

Satsa tiden och skörda framgångar på planen. Denna fotbollströja för herr är gjord i svettavledande material som håller dig torr när du finslipar dina skills. Adidas Badge of Sport visar vad du går för.

Storlek: S-2XL

Pris: 100 SEK

CORE HUVTRÖJA

En skön huvtröja i klassisk Adidasstil.

Denna fotbollsinspirerade lättviktshuvtröja för herr står pall mot kylan med mjuk och bomullsblandad fleece. 3-Stripes pryder raglanärmarna och kängurufickan håller händerna varma.

Storlek: S-3XL

Pris: 300 SEK

TIRO DUFFELVÄSKA, MEDIUM

En mellanstor duffelväsla som håller koll på träningsgrejer och annat.

Matchdag eller rutinmässig träning. Packa det du behöver i denna mellanstora duffelväska. Huvudfacket har en del i mesh som håller rena och smutsiga kläder separerade. Flera fack håller mindre saker nära till hands. Den är ytbehandlad för att klara alla väder.

Storlek Medium

Pris: 250 SEK

TIRO PRIMEGREEN BACKPACK

En rymlig ryggsäck med fotbollens DNA.

Omklädningsrummet. Klassrummet. Kontoret. Vart du än ska får du med dig det du behöver för att prestera i den här fotbollsryggsäcken. Bland de många facken hittar du ett vadderat laptopfack. Dessutom är den slitstarka designen gjord i återvunnet material som en del av adidas arbete för att stoppa plastavfallet.  Den här produkten är gjord med Primegreen, en serie med mycket funktionella, återvunna material.

Pris: 250 SEK