Vi kan med glädje meddela att tränarfrågan för BAIF 2022 nu är löst. Efter att Roger Nilsson efter säsongsavslutningen tackade för sig har vi letat efter ersättare, och nu funnit en mycket positiv och spännande lösning. Huvudtränare blir Niklas Knutsson tillsammans med Ulf ”Pie” Nilsson. Rickard Johansson fortsätter som assisterande medan Marcus Arwidson fortsätter som målvaktstränare.

Vi hoppas och tror att vi med dessa erfarna och segersugna tränare ska utveckla vår spelskickliga spelartrupp ytterligare. Niklas har ett förflutet inom klubben och var som skicklig mittback och lagkapten med under vår resa till division tre för drygt tio år sedan. Efter några år i Stockholm är Niklas nu hemma igen.

”Pie” har en lång och framgångsrik karriär som spelare och har även många härliga år som tränare inom lokalfotbollen. ”Pie” brinner extra mycket för anfallsfotboll och målskytte vilket kommer innebära en spännande resa för BAIF:s del.

Rickard har liksom Niklas spelat många år i BAIF. Vi knöt honom åter till oss sommaren 2020 då vi hade en mycket bred trupp och därför behövde erfaren hjälp vid sidan, något som verkligen har uppskattats av spelarna.

Marcus fortsätter att utveckla våra målvakter genom tuff och bra träning några gånger varje månad. Denna träning har givit fint resultat och få insläppta mål 2021. Nästa år håller vi nollan!

Vi vill också tacka Roger för två fina säsonger och önska lycka till i AIK Atlas!

Rickard Johansson, Bergkvara AIF
Rickard fortsätter som assisterande tränare i BAIF.
Roger Nilsson, Bergkvara AIF
Roger tackar för sig efter två år som tränare i BAIF.