Premiär för drive-in-bio och i fantastiskt samarbete mellan Centrumbion i Torsås, Fryshuset och Bergkvara AIF på Hagaborg fredagen den 12 augusti. Välkomna att göra detta till en härlig upplevelse och låt oss tillsammans göra detta till en återkommande händelse.

Ratta in MHz 103,8 på din bilradio och förbered dig för en film på två timmar med mycket humor och äventyr. BAIF och Hagaborg erbjuder fina möjligheter att chilla, snacka med kompisar, köpa korv, läsk, kaffe, godis och popcorn för att komma i god biostämning. För att ladda upp ordentligt bjuder BAIF in till musikquiz med start kl. 19.30 och biobiljett som pris. När mörkret sänker sig (cirka klockan 21:00) startar vi filmen.

  • Tid: 19:00-23:00 (musikquiz 19:30, film från cirka 21:00)
  • Entré: 100 kr/bil

Handling Uncharted:

Den gatusmarte tjuven Nathan Drake blir rekryterad av den erfarne skattjägaren Victor “Sully” Sullivan för att hitta en skatt som förlorades för 500 år sedan av Ferdinand Magellan. Vad som börjar som en kupp blir i stället en resa runt jorden på en spännande jakt att hitta priset innan den skoningslöse Moncada, som tror att hans familj är den rättmätiga ägaren.