Rickard Johansson och Johan Ceedigh kommer i höst att förstärka vår ledarstab. Tillsammans har de över 900 matcher i Baif-tröjan och genom åren har de gjort stora insatser för vår förening. Men det var några år sedan sist, och därför är det extra roligt att få säga välkomna tillbaka och välkomna hem!

Vi i Baif är lyckligt lottade som har välbesökta träningar och en trupp som vuxit och blivit allt större. Vi har under vårens träningar haft ett snitt på strax under 30 spelare. Vår målsättning är i huvudsak att alla ska känna sig välkomna och att alla ska trivas. Men det är också väldigt viktigt att alla spelare ska få utvecklas. Alla är eller kommer att bli mycket viktiga för seniorfotbollen i byn.

Med mycket spelare på träningarna har Roger och Robert svårt att hinna genomföra träningen som man innan planerat. Tillsammans med spelartruppen har vi därför kommit fram till att vi i efter sommaruppehållet kommer förstärka ledarstaben med ytterligare två tränare.

Vi hälsar därför de stora Baifarna välkomna hem: Rickard Johansson och Johan Ceedigh!

Tanken är att en av dem alltid ska finnas vid Rogers och Roberts sida under träningen och på så sätt kommer vi få ännu bättre effektivitet och flyt i träningen.

Hälsningar
Styrelsen i Baif